Se Ága online: Danske Undertekster

Welcome Forums Members Forums Se Ága online: Danske Undertekster

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by  Ateeq93 4 months, 3 weeks ago.

 • Author
  Posts
 • #164058 Reply

  Ateeq93

  Titel: Ága

  Se Ága Online

  Brug nedenstående links til at se Ága fuld film online stream

  Klik her for at Streaming: https://fremov.xyz/dk/?film=76#galwayrp033019

  .
  .
  .
  .
  .

  HTTP Live Streaming bruger en konventionel webserver til at distribuere audiovisuelt indhold og kræver, at specifik software skal passe ind i korrekt formatoverførsel i realtid. Servicearkitekturen omfatter:

  Server
  Kodificer og indkapsler inputvideastrømmen i Ága et korrekt format til levering. Så er den forberedt til distribution ved at segmentere den i forskellige filer. Under optagelsesprocessen kodes videoen og segmenteres for at generere videofragmenter og indeksfil.

  Encoder: Ága kodificer videofiler i H.264-format og lyd i AAC, MP3, AC-3 eller EC-3. [7] Dette er indkapslet af MPEG-2 Transport Stream for at bære det.
  Segmenter: Opdeler MPEG-2 TS-filen i fragmenter af Ága samme længde, der holdes som .ts-filer. Det opretter også en indeksfil, der indeholder referencer for de fragmenterede filer, gemt som .m3u8.

  Distributør
  Formet af en standardwebserver accepterer anmodninger fra klienter og leverer Ága alle ressourcer (.m3u8 afspilningsliste fil og .ts segmentfiler), der er nødvendige for streaming.
  Klient
  Anmod om og download alle filer og ressourcer, samle dem, så de kan præsenteres for brugeren som en Ága kontinuerlig flow video. Klientsoftwaren downloader først indeksfilen via en webadresse
  og derefter de mange mediefiler, der er tilgængelige. Afspilningssoftwaren samler sekvensen for at tillade fortsat visning til brugeren.

  HTTP Live Streaming Ága giver mekanismer til afspillere til at tilpasse sig upålidelige netværksforhold uden at forårsage Ága

  Tags:

  Ága Download

  Se Hele Film Gratis PÃ¥ Nettet

  Se Gratis Danske Film PÃ¥ Nettet

  Ága Fuld Film Se Online

  Ága dbc

  Ága video on demand

  Se Ága Stream Gratis Danske Undertekster

  online Ága film gratis

  film man kan se på nettet gratis

Reply To: Se Ága online: Danske Undertekster
Your information:
Skip to toolbar